Apgūstiet, kā izmantot pārmaiņu būtību un to vadīšanas noslēpumus. Nostipriniet savas vadības prasmes un izmantojiet pārmaiņu potenciālu! Saprotiet, kā vadīt personīgās, komandu un organizāciju pārmaiņas! Izvērsta informācija par kursu mūsu mājas lapā šeit.

Piekļuves kodu īpašniekiem atbilstošo skaitu dalībniekiem sākotnēji jāreģistrējas platformā, pēc tam ievadiet izsniegto kodu atbilstošajā vietā zemāk.

Par papildus dalībnieku reģistrāciju kursam šajos datumos sazinieties ar latvia@adizes.com  par īpaši izdevīgu cenu 360€ + PVN (standarta kursa maksa 600€ + PVN)!

13. februārī 10:00 ir kursa atklāšanas tikšanās uz divām stundām, lai atrisinātu jautājumus par mācību organizāciju šajā platformā utml., kad arī kļūs pieejami pirmās tēmas mācību video un uzdevumi.

Turpmākās 6 tēmu sesijas notiks sestdienās 10:00-12:00 no 20. februāra līdz 27. martam un katrai no tām jums jāgatavojas šādā formātā:

  • Noskatieties video prezentācijas par tēmas koncepcijām un izlasiet / noskatieties atbilstošo biznesa gadījumu - līdz 2 stundām
    • Pieejams pašnovērtējuma tests zināšanu pārbaudei
  • Uzrakstiet izvērstas atbildes uz jautājumiem par biznesa gadījumu un sniedziet atsauksmi par savu kursabiedru darbiem - līdz 2 stundām
    • Analīzē un atsauksmēs jābūt atbildēm uz dotiem jautājumiem

Kursa nokārtošanas sertifikāta iegūšanai nepieciešama dalība vismaz 5 sesijās, aktīva dalība diskusiju forumos mutiski un rakstiski, analītisko darbu nokārtošana ar labu vērtējumu. 

Šis 36 stundu mācību kurss ir par 7 Adizes pamatprincipiem, kas palielina personīgo līderības vērienu visās frontēs, kā arī uzlabo domu skaidrību:

  1. tēma - pārmaiņu un vadības būtība
  2. tēma - ievads vadības stilos un "demokratūra"
  3. tēma - pārmaiņu īstenošanai nepieciešamais
  4. tēma - konflikts neizbēgams, vajadzīgs konstruktīvs
  5. tēma - ievads līderības būtībā
  6. tēma - prasmīgu pārmaiņu un organizāciju panākumi

Mēs kopā pavadīsim sešas nedēļas sākot no 13. februāra līdz 27. martam un izejot 6 tēmām, kurās izmanto praktisku gadījumu izpēti, interaktīvu sadarbību, grupu darbu un salīdzinošās atsauksmes, katru tēmu noslēdzot ar tiešsaistes grupu sesijām, tādējādi pārklājot visus 7 Blūma mācīšanās līmeņus.

Praktiskajos vingrinājumos ietilpst rakstisku darbu iesniegšana par gadījumu izpēti, īsu pārskatu rakstīšana par kolēģu darbu, dalība Zoom sesijās un atgriezeniskās saites iesniegšana, lai pārietu no vienas tēmas uz nākamo un pabeigtu kursu.